ΓΙΑΤΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Spread the love
playmobil family fun

Έχετε σκεφτεί ποτέ γιατί τα Playmobil εδώ και χρόνια έχουν κερδίσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων; Αν ακόμα απορείτε τι είναι αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν, ελάτε να δούμε μαζί μερικούς από τους λόγους που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα. σπίτι.,

1.Τα Playmobil βοηθουν το παιδι να εξωτερικευσει τα συναισθηματα του

Αν υπάρχει ελεύθερος χρόνος για παιχνίδι στο σπίτι μην διστάσετε να ανοίξετε το κουτί με τα Playmobil. Είναι η τέλεια ευκαιρία για να μιλήσετε στην γλώσσα των παιδιών.

Μέσα από την αναπαράσταση διαφόρων καταστάσεων κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, είναι πιο εύκολο στο παιδί να σας δείξει με τον δικό του τρόπο κάτι που του συνέβη ή είδε, και του προκάλεσε αρνητικά ή θετικά συναισθήματα ή ακόμα καλύτερα να σας το αναπαραστήσει.

2.Το παιδι μαθαινει πως να αντιμετωπισει καταστασεισ της καθημερινης ζωησ.

Οι αμέτρητες σειρές που διαθέτει η Playmobil είναι σύμμαχος σας. Όποια από αυτές και να διαλέξετε για το παιδί σας, έχει σίγουρα να του μάθει αλλά και να σας μάθει πολλά. 

Με την σειρά “City Life” έχετε αμέτρητες επιλογές που είναι ιδανικές για να μιμηθείτε παρέα καθημερινές καταστάσεις της πραγματικής ζωής. Έτσι το παιδί θα διαθέτει μεγαλύτερη άνεση και αυτοπεποίθηση μόλις έρθει ξανά αντιμέτωπο με μια κατάσταση.

3. Βοηθάει στην συγκέντρωση του παιδιού.

Σας έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι καθώς το παιδί σας παίζει με το “Playmobil Κατάστημα Μόδας” βοηθάει σε μεγάλο βαθμό την συγκέντρωση του; 

Όλα αυτά τα μικροσκοπικά φορέματα και αξεσουάρ απαιτούν χρόνο και συγκέντρωση από το παιδί για να τοποθετηθούν πάνω στην φιγούρα. Το παιδί μαθαίνει να επιμένει και να συγκεντρώνετε μέχρι να καταφέρει το αποτέλεσμα που θέλει και παράλληλα αναπτύσει την λεπτή κινητικότητα του.

4. Τα Playmobil έχουν διαχρονική αξία.

Τα Playmobil είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να μην παθαίνουν τίποτα ακόμα και μετά από ατελείωτες ώρες παιχνιδιού. Είναι ένα παιχνίδι που επιζεί από γενιά σε γενιά και δεν χάνει ποτέ την αξία του. 

Το καλύτερο απ’ όλα είναι πως τα Playmobil δεν είναι το παιχνίδι που θα περιμένει σκονισμένο μέσα σε ένα κουτί καθώς πολλές από τις σειρές είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να διακοσμούν τα ράφια του παιδικού και όχι μόνο δωματίου. 

Αν ακόμα δεν πιστεύετε πόσο καλαίσθητο μπορεί να είναι ένα παιχνίδι, μια ματιά στην σειρά “Ιππότες και Κάστρα” θα σας πείσει. 

5. Αποτελεί πρόκληση και για τους γονείς.

Αν ανησυχείτε πως θα δώσετε τον κατάλληλο δημιουργικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα στο παιχνίδι με το παιδι σας, η Playmobil έχει φροντίσει και για αυτό.

Μπορείτε να κάνετε μια επίσκεψη στο κανάλι της Playmobil στο Youtube,”Playmobil Greece”, όπου θα βρείτε μια σειρά απο καλοσχεδιασμένα εκπαιδευτικά βίντεο για γονείς αλλά και σειρές για τα παιδιά. 

Είναι πολύ σημαντικό να κάνετε επιλογές παιχνιδιών που έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα και βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν τα συναισθήματα και τις ικανότητες τους. Στο site μας θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία παιχνιδιών Playmobil για να ξεκινήσετε τώρα την δική σας συλλογή αν δεν το έχετε κάνει ήδη.