Επιτραπέζιο κατσαρίδα: Είναι στα αγαπημένα σας?

Spread the love

Αναμφισβήτητα από τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών είναι τα επιτραπέζια. Και πλέον υπάρχει ακόμη ένας λόγος για να τα επιλέξεις, μιας και το επιτραπέζιο κατσαρίδα είναι αυτό που θα χαρίσει άφθονο γέλια, διασκέδαση και μια αξέχαστη εμπειρία!

Είδικά όταν υπάρχει και μια μηχανικά κινούμενη κατσαρίδα, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη καλύτερα!

Γνωρίζοντας ότι τα επιτραπέζια έχουν θετική επίδραση στην ψυχολογία των παιδιών και είναι κατάλληλα για να περάσετε οικογενειακές στιγμές, παρακάτω θα αναλύσουμε το επιτραπέζιο της Ravensburger με την ονομασία “κατσαρίδα”

Τι ακριβως ειναι το επιτραπεζιο κατσαριδα?

Με πρώτη κυκλοφορία στο εξωτερικό από το 2003, έχει κάνει όχι μόνο τα παιδιά αλλά και τους γονείς να το αγαπήσουν. προσπαθείτε να οδηγήσετε την κατσαρίδα στη δική σας παγίδα με φαγητό για να κερδίσετε μια κατσαριδομάρκα!

Ένα επιτραπέζιο που εκτός από τον παράγοντα της τύχης, χρειάζεται και στρατηγική σκέψη για να κερδίσετε! 

Αυτό που θα ξεχωρίσει, είναι το “ρομποτικό” έντομο Hexbug Nano που κινείται σαν να είναι αληθινό! 

Με το επιτραπέζιο κατσαρίδα, θα διασκεδάσουν όχι μόνο τα παιδιά αλλά και οι γονείς, εξάλλου ο κατασκευαστής προτείνει ότι είναι κατάλληλο για παιδιά από 6-99 ετών !

Έχει κατακτhσει τα παρακaτω βραβεια:

Πως παιζεται 

Χρησιμοποίησε τα κουταλομαχαιροπίρουνα και οδήγησε την κατσαρίδα στην παγίδα σου. Κάθε φορά που την παγιδεύεις, κερδίζεις 1 κατσαριδόμαρκα. Ο πρώτος παίκτης που θα συγκεντρώσει 5 κατσαριδόμαρκες, κερδίζει το παιχνίδι. 

Δείτε πως παίζεται στο παρακάτω βίντεο

Τι περιλαμβάνει

βιβλίο οδηγιών

1 Βάση παιχνιδιού

1 ταμπλό

24 κουταλομαχαιροπίρουνα (8 μαχαίρια,8 πηρούνια,8 κουτάλια)

4 παγίδες

2 πόρτες παγίδας

18 κατσαριδομάρκες

1 Hexbug nano

24 πλαστικές βάσεις

1 ξύλινο ζάρι

Με λίγα λόγια 

 

Το επιτραπέζιο κατσαρίδα είναι ένα πολύ εύκολο παιχνίδι, χωρίς δύσκολους κανόνες αλλά με μια δόση στρατιγικής σκέψης. Είναι ένα επιτραπέζιο που σίγουρα θα πρέπει να μπει στη λίστα με τα αγαπημένα παιχνίδια και το κυριότερο… δεν χρειάζεται να στηθεί ξεχωριστά, μιας και παίζεται μέσα στο κουτί του!

Το hexbug (κατσαρίδα) είναι κάτι ξεχωριστό για επιτραπέζιο παιχνίδι, και σίγουρα θα ενθουσιάσει τα παιδιά ειδικά μικρότερης ηλικίας!

Πλέον κυκλοφορεί και με νέα έκδοση : κατσαρίδα Δράκουλας!